Wmroot - Webmaster Forum

Geri git   Wmroot - Webmaster Forum > Webmaster Genel > Yeni Başlayanlar


Yeni Başlayanlar Webmasterlığa yeni başlayan arkadaşlarımız için ön bilgi edinebilecekleri bir kategori.

Etiketlenen üyelerin listesi

Cevapla
 
Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.09.2015, 23:51
myakn55 myakn55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Genel Üye
 
Samsun şubesi
Webmaster
Üyelik tarihi: 2015-08-18
Ticaret: 2 / 100%
Mesajlar: 16
Standart Hacklink nasıl atılır

bir .edu lu pagerankı 5 olan hiti manyak olan bir sitenin yönetim şifresini kırdım şimdi ben buna index çekmek yerine hacklink atarak sıralamada yükselmek istiyorum siteye nasıl hacklink atabilirim. site dili joomla
Alıntı ile Cevapla

Sponsor Reklam

  #2  
Alt 12.09.2015, 00:31
APower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
APower APower isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Emekli
 
İstanbul Avrupa şubesi
XYZ Uzmanı
Üyelik tarihi: 2014-04-06
Ticaret: 14 / 100%
Mesajlar: 453
Standart

HTML-Kodu:
<div style="display:none;"><a href="site adresi" tite="anahtar kelime">anahtar kelime</a></div>
Alıntı ile Cevapla


  #3  
Alt 12.09.2015, 00:38
myakn55 myakn55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Genel Üye
 
Samsun şubesi
Webmaster
Üyelik tarihi: 2015-08-18
Ticaret: 2 / 100%
Mesajlar: 16
Standart

Alıntı:
maxihell´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
HTML-Kodu:
<div style="display:none;"><a href="site adresi" tite="anahtar kelime">anahtar kelime</a></div>
footer'e mi atayım ? birde virgülle yazıp birden fazla etiket kullanabiliyor muyum ?
Alıntı ile Cevapla


  #4  
Alt 12.09.2015, 02:55
APower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
APower APower isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Emekli
 
İstanbul Avrupa şubesi
XYZ Uzmanı
Üyelik tarihi: 2014-04-06
Ticaret: 14 / 100%
Mesajlar: 453
Standart

Alıntı:
myakn55´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
footer'e mi atayım ? birde virgülle yazıp birden fazla etiket kullanabiliyor muyum ?
Footer ekle hayır o şekilde yapamaz sın aşağıdaki şekilde yap


<div style="display:none;">

<a href="site adresi" tite="anahtar kelime">anahtar kelime</a>
<a href="site adresi" tite="anahtar kelime">başka kelime</a>

</div>
Alıntı ile Cevapla


  #5  
Alt 14.09.2015, 10:03
Tyler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tyler Tyler isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Genel Sorumlu
 
Antalya şubesi
Veritabanı Uzmanı
Üyelik tarihi: 2014-02-24
Ticaret: 1 / 100%
Mesajlar: 891
Tyler - İCQ üzeri Mesaj gönder
Standart

artık bu div işe yaramıyor, yeni bir yöntem üzerinde çalışıyorum. (:
__________________
Gizlenmiş içerik !
Alıntı ile Cevapla


  #6  
Alt 14.09.2015, 11:58
APower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
APower APower isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Emekli
 
İstanbul Avrupa şubesi
XYZ Uzmanı
Üyelik tarihi: 2014-04-06
Ticaret: 14 / 100%
Mesajlar: 453
Standart

Alıntı:
Tyler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
artık bu div işe yaramıyor, yeni bir yöntem üzerinde çalışıyorum. (:
<marquee style='position:absolute;width:0px'>
<a href="link" title="title">title</a>
</marquee>


<div style="text-indent:-9999px; position:fixed">
<a href="link" title="title">title</a>
</div>

bu yöntemlerde olur
Alıntı ile Cevapla


  #7  
Alt 16.09.2015, 09:03
Tyler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tyler Tyler isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Genel Sorumlu
 
Antalya şubesi
Veritabanı Uzmanı
Üyelik tarihi: 2014-02-24
Ticaret: 1 / 100%
Mesajlar: 891
Tyler - İCQ üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
maxihell´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
<marquee style='position:absolute;width:0px'>
<a href="link" title="title">title</a>
</marquee>


<div style="text-indent:-9999px; position:fixed">
<a href="link" title="title">title</a>
</div>

bu yöntemlerde olur
aslında bir tane div yaratıp, page load ında javascript ile gizleyebiliriz. normalde source de olacaktır ve farkedilmeyecektir.
__________________
Gizlenmiş içerik !
Alıntı ile Cevapla


  #8  
Alt 04.02.2016, 01:56
desperado596 desperado596 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Genel Üye
 
İstanbul Anadolu şubesi
Üyelik tarihi: 2016-01-23
Ticaret: 0 / 0%
Mesajlar: 3
Standart

Alıntı:
Tyler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında bir tane div yaratıp, page load ında javascript ile gizleyebiliriz. normalde source de olacaktır ve farkedilmeyecektir.
bunu nasıl yapabiliriz hocam cok süper olur source da gözükmezse
Alıntı ile Cevapla


  #9  
Alt 07.07.2016, 20:56
Kiliclimedia Kiliclimedia isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliği Durduruldu
 
İstanbul Avrupa şubesi
Üyelik tarihi: 2016-03-04
Ticaret: 0 / 0%
Mesajlar: 41
Standart

Haclink atma konusunda yardım lütfenn ??


Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil



Şu Anki Saat: 23:23


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wmroot.Com Webmaster Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
Her hangi bir içerikten rahatsızlık duyuyorsanız lütfen bize [email protected] adresinden ulaşınız.

4, 5, 6, 18, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 32, 34, 35, 38, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 88, 90, 91, 92, 94, 97, 99, 100, 101, 102, 103, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234,