v01d
Platin Üye
Merhaba, kendime ait 350'den fazla siteden tanıtım ve link satışı yapıyorum. Lütfen konunun tamamını okuyunuz gereksiz göz doldurma olmadan ticaretimiz için kısa özet içermekte.
ÖNBİLGİ MUTLAKA OKUYUN ARDINDAN İLETİŞİME GEÇİN
Güncel olarak 300 adet esc sitesi. 50 adet normal blog haber sitesi. 15 adet xyz video sitesi mevcut. (yakında xyz hikaye, bhs blog siteleri portföye eklenecektir henüz yeterli olduklarını düşünmüyorum.)
Fiyat listesi
Link adet fiyatı 30 TL
Tanıtım adet fiyatı 15 TL (spam kopya yazılar kabul edilmez. dileyenler rasgele yazı içi linklememizden yararlanabilir bu durumda makale iletmenize gerek yoktur rasgele yazılara linkleriniz eklenir rapor iletilir.)
Toplu alımlarda indirim uygulanır.
Ödeme yöntemi
Papara, Payfix, Kripto, Banka havalesi, EFT
Çalışma şekli
Sadece ciddi kişilerle site listesi paylaşılacak.
Güven veren kişilere önce link, tanıtım eklenir ardından ödeme beklenir. Diğer türlü %50 önce %50 bittikten sonra çalışabiliriz. Ödemeniz geldiği sürece kalkma olmaz günü geldiğinde hatırlatma yapılır. (Tanıtım yazıları ömürlüktür bir kere aldığınız zaman her zaman kalır)
Referans
Bütün illerde sadece benimle çalışıp ilk sayfada olan siteler mevcut. Ankara, Bursa, Antalya gibi büyük yerlerde dahi mevcut dilerseniz iletilir incelersiniz.
İletişim
Skype için tıklayın
Telegram için tıklayın
Whatsapp için tıklayın
İletişime geçtikten sonra size iletilen liste hangi türde sitelerden alım yapmak istediğinizle ilgili txt olarak gönderilir zaten konuda site değerleri ve bilgileri yazdığı için sadece site adları olarak gönderilir dilediğiniz gibi inceleyip kararınızı verebilirsiniz.
ÖNBİLGİ MUTLAKA OKUYUN ARDINDAN İLETİŞİME GEÇİN
- Siteler tek sunucu tek cloudflare altında değil birbirine eşit şekilde paylaştırılmış farklı yerlerde barınıyor.
- Her birinde özel olarak hızlandırma yapılmış olup siteleri yavaşlatacak, google kurallarına aykırı hiçbir kod bulunmuyor böylelikle hem hız hem temizlik açısından ideal siteler page test vb. uygulamalardan %100 skor almakta.
- Sitelerin ortalama yaşı 3,5 yıl olup bazısı 2014 yılında aktif edilmiş bazısı 2020 yılında aktif edilmiş şekilde hepsi eski siteler diyebilirim domain süresi gelen düşmeden uzatılıyor.
- Hiçbirinde spin, çekilme, kopya içerik yok hepsinde elle yazdırılmış blog yazıları, ilan yazıları mevcut sitelerin çoğunda 500+ içerik mevcut bazısında 300 bazısında 1500 gibi düşünün.
- DA PA değerleri hepsinin en az 30 ve üstünde.
- Sitelerin hepsi yıllardır kelimelerinde ilk 20 içinde sürekli olarak organik trafik alıyorlar hem ana kelimeden hem alt kelimelerden liste iletildiğinde kontrol etmeniz önerilir.
- Sitelerin hepsinde çalışma mevcut yazılardaki ve site genelindeki iç linklemeler, seo ayarlarına ek gerek hacklink gerek kendime çapraz link gerek tanıtım yazısı gerek dışardan alınan pop hit ile arada desteklenerek sıralamalarda hem sizi hem beni üstte tutması hem de gerçekten değerli link anlamına gelmesi sağlanıyor, abartılmadan kararında spam olmadan temiz etkili siteler oluyorlar.
- Siteler ucuz domainlere kurulu değil. Kur bırak siteler değil. com,net,org gibi geçerliliği yüksek domainlere kurulular.
- Siteler piyasada çoğunuzun görüp bildiği siteler. limitli çıkışım var alt kısmı çöpe dönmüş sitelerle karşılaştırmayınız.
Güncel olarak 300 adet esc sitesi. 50 adet normal blog haber sitesi. 15 adet xyz video sitesi mevcut. (yakında xyz hikaye, bhs blog siteleri portföye eklenecektir henüz yeterli olduklarını düşünmüyorum.)
Fiyat listesi
Link adet fiyatı 30 TL
Tanıtım adet fiyatı 15 TL (spam kopya yazılar kabul edilmez. dileyenler rasgele yazı içi linklememizden yararlanabilir bu durumda makale iletmenize gerek yoktur rasgele yazılara linkleriniz eklenir rapor iletilir.)
Toplu alımlarda indirim uygulanır.
Ödeme yöntemi
Papara, Payfix, Kripto, Banka havalesi, EFT
Çalışma şekli
Sadece ciddi kişilerle site listesi paylaşılacak.
Güven veren kişilere önce link, tanıtım eklenir ardından ödeme beklenir. Diğer türlü %50 önce %50 bittikten sonra çalışabiliriz. Ödemeniz geldiği sürece kalkma olmaz günü geldiğinde hatırlatma yapılır. (Tanıtım yazıları ömürlüktür bir kere aldığınız zaman her zaman kalır)
Referans
Bütün illerde sadece benimle çalışıp ilk sayfada olan siteler mevcut. Ankara, Bursa, Antalya gibi büyük yerlerde dahi mevcut dilerseniz iletilir incelersiniz.
İletişim
Skype için tıklayın
Telegram için tıklayın
Whatsapp için tıklayın
İletişime geçtikten sonra size iletilen liste hangi türde sitelerden alım yapmak istediğinizle ilgili txt olarak gönderilir zaten konuda site değerleri ve bilgileri yazdığı için sadece site adları olarak gönderilir dilediğiniz gibi inceleyip kararınızı verebilirsiniz.
Son düzenleme: