Neler yeni
  • Değerli üyelerimiz, sitemize giriş kullanıcı adı ile değil E-mail adresiyle olmuştur. Lütfen giriş yaparken kullanıcı adı yerine e-mail adresinizi yazın.
    Foruma üyelikler kısa bir süreliğine açık hale getirilmiştir. Yeni üyelikler admin tarafından kontrol edilip uygun görülür ise aktif edilecektir.

🔥 350'den Fazla İlk Sayfadaki Kendi Sitelerimizden Backlink & Tanıtım Satışları 🔥

v01d

Platin Üye
Merhaba, kendime ait 350'den fazla siteden tanıtım ve link satışı yapıyorum. Lütfen konunun tamamını okuyunuz gereksiz göz doldurma olmadan ticaretimiz için kısa özet içermekte.

ÖNBİLGİ MUTLAKA OKUYUN ARDINDAN İLETİŞİME GEÇİN
  • Siteler tek sunucu tek cloudflare altında değil birbirine eşit şekilde paylaştırılmış farklı yerlerde barınıyor.
  • Her birinde özel olarak hızlandırma yapılmış olup siteleri yavaşlatacak, google kurallarına aykırı hiçbir kod bulunmuyor böylelikle hem hız hem temizlik açısından ideal siteler page test vb. uygulamalardan %100 skor almakta.
  • Sitelerin ortalama yaşı 3,5 yıl olup bazısı 2014 yılında aktif edilmiş bazısı 2020 yılında aktif edilmiş şekilde hepsi eski siteler diyebilirim domain süresi gelen düşmeden uzatılıyor.
  • Hiçbirinde spin, çekilme, kopya içerik yok hepsinde elle yazdırılmış blog yazıları, ilan yazıları mevcut sitelerin çoğunda 500+ içerik mevcut bazısında 300 bazısında 1500 gibi düşünün.
  • DA PA değerleri hepsinin en az 30 ve üstünde.
  • Sitelerin hepsi yıllardır kelimelerinde ilk 20 içinde sürekli olarak organik trafik alıyorlar hem ana kelimeden hem alt kelimelerden liste iletildiğinde kontrol etmeniz önerilir.
  • Sitelerin hepsinde çalışma mevcut yazılardaki ve site genelindeki iç linklemeler, seo ayarlarına ek gerek hacklink gerek kendime çapraz link gerek tanıtım yazısı gerek dışardan alınan pop hit ile arada desteklenerek sıralamalarda hem sizi hem beni üstte tutması hem de gerçekten değerli link anlamına gelmesi sağlanıyor, abartılmadan kararında spam olmadan temiz etkili siteler oluyorlar.
  • Siteler ucuz domainlere kurulu değil. Kur bırak siteler değil. com,net,org gibi geçerliliği yüksek domainlere kurulular.
  • Siteler piyasada çoğunuzun görüp bildiği siteler. limitli çıkışım var alt kısmı çöpe dönmüş sitelerle karşılaştırmayınız.
Site listesi içeriği
Güncel olarak 300 adet esc sitesi. 50 adet normal blog haber sitesi. 15 adet xyz video sitesi mevcut. (yakında xyz hikaye, bhs blog siteleri portföye eklenecektir henüz yeterli olduklarını düşünmüyorum.)

Fiyat listesi
Link adet fiyatı 30 TL
Tanıtım adet fiyatı 15 TL (spam kopya yazılar kabul edilmez. dileyenler rasgele yazı içi linklememizden yararlanabilir bu durumda makale iletmenize gerek yoktur rasgele yazılara linkleriniz eklenir rapor iletilir.)
Toplu alımlarda indirim uygulanır.

Ödeme yöntemi
Papara, Payfix, Kripto, Banka havalesi, EFT

Çalışma şekli
Sadece ciddi kişilerle site listesi paylaşılacak.
Güven veren kişilere önce link, tanıtım eklenir ardından ödeme beklenir. Diğer türlü %50 önce %50 bittikten sonra çalışabiliriz. Ödemeniz geldiği sürece kalkma olmaz günü geldiğinde hatırlatma yapılır. (Tanıtım yazıları ömürlüktür bir kere aldığınız zaman her zaman kalır)

Referans
Bütün illerde sadece benimle çalışıp ilk sayfada olan siteler mevcut. Ankara, Bursa, Antalya gibi büyük yerlerde dahi mevcut dilerseniz iletilir incelersiniz.

İletişim
Skype için tıklayın
Telegram için tıklayın
Whatsapp için tıklayın

İletişime geçtikten sonra size iletilen liste hangi türde sitelerden alım yapmak istediğinizle ilgili txt olarak gönderilir zaten konuda site değerleri ve bilgileri yazdığı için sadece site adları olarak gönderilir dilediğiniz gibi inceleyip kararınızı verebilirsiniz.

SİTELERE GENEL BAKIŞ

siteler1.png
siteler2.png
siteler3.png
siteler4.png
siteler5.png

Yukarda sitelerin bir kısmının DA, PA, Spam Skor, Yaş, Bitiş Tarihi, Alexa, IP değerleri listelenmiştir. Açılış tarihleri gördüğünüz gibi en az 2,5 yıl göstermekte ama daha eski olup son 301lerinin domain tarihleri baz alınmıştır.​

Son düzenleme:

Egemen

Hepiniz Haklısınız...
Yönetici
Tanıtım için alım yapabilirim fakat .xyz domain değil ise liste atın lütfen.

Site isimlerini pm atarmısın ve malüm bu sitede çakal çok yarın bir gün tanıtım linkleri kalkmaz değil mi?

v01d

Platin Üye
siz zaten benden footer link almıssınız diğer konumdan footerlar 15 gün geçtiği için kaldırılmış yani çalışmışız siteler bana ait kalkma olmaz 2018 de girilmiş tanıtımlar bile duruyor liste sizde duruyorsa girip inceleyebilirsiniz.
tek konuda topladım satışımı ve sitelerimi çoğalttım.
Site isimlerini pm atarmısın ve malüm bu sitede çakal çok yarın bir gün tanıtım linkleri kalkmaz değil mi?
Edit: 2 paket tanıtım için anlaşma sağlandı. Ödeme alındı.

Son düzenleme:

kurbanlikkedi

Platin Üye
pazarın çarşı olsun hocam .

xyz domain haricinde ise liste alabilirmiyim

3 aylık link fiyatı ve tanıtım fiyatlarınıda eklersen sevinirim kolay gelsin

konu sahibi ile skypeden görüşme yapıldı ilk başlarda cevap veriyordu. alım yapmaya karar verdikten sonra cevap vermemeye başladı. skypede girip çıkmakta mesajlarımı okumamaktadır. Tüm forum kullanıcılarının dikkatine.

v01d

Platin Üye
konu sahibi ile skypeden görüşme yapıldı ilk başlarda cevap veriyordu. alım yapmaya karar verdikten sonra cevap vermemeye başladı. skypede girip çıkmakta mesajlarımı okumamaktadır. Tüm forum kullanıcılarının dikkatine.
Skype'dan yazdıklarım arkadaşa iletilmemiş kopukluk oldu sanırım arkadaşa dönüş yapıldı hangi siteleri seçtiği soruldu ardından ödemesi alınıp linki eklenecek.

Egemen

Hepiniz Haklısınız...
Yönetici
Doğru skype sorunlu uzun süredir bende ulaşamadım

v01d

Platin Üye
Doğru skype sorunlu uzun süredir bende ulaşamadım
yanlışınız var sanırım whatsapp istemiştiniz attım yazmadınız skype'da iletmiştim ama dönüş alamadım siz skype iletirseniz ben yazayim web.skype kullandığım için bazen yazdıklarım gitmiyor

Google ads alanı