Neler yeni
  • Değerli üyelerimiz, sitemize giriş kullanıcı adı ile değil E-mail adresiyle olmuştur. Lütfen giriş yaparken kullanıcı adı yerine e-mail adresinizi yazın.
    Foruma üyelikler kısa bir süreliğine açık hale getirilmiştir. Yeni üyelikler admin tarafından kontrol edilip uygun görülür ise aktif edilecektir.

Psikolog Leman Alaca'dan Koronavirüs pandemi sonrası önemli açıklamalar

Katılım
20 Nis 2020
Mesajlar
Konum
İstanbul
Korona virüs etkisinin önceki aylara göre etkisini daha da yitirmesinin ardından Alaca Psikoloji kurucusu Psikolog Leman Alaca, pandemi sonrası süreç ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Ülkemizde ve tüm dünyada görülen koronavirüs salgını sonrası normalleşme çabalarına değinen Psikolog Alaca, insanların önlemleri çok çabuk unuttuğuna değindi.Psikolog Leman Alaca yaptığı açıklamada, “Bir iki gündür görüyoruz ki vaka sayılarında çok ciddi derecede bir artış var. İnsanlar pandemi sürecinden ve sürecin birlikte getirdiği ekonomik sorunlardan fazlasıyla yıprandı."

Google ads alanı