Wmroot Üyeleri Ortal Kazanç

kurbanlikkedi

İşçi
Platin Üye
Katılım
13 May 2019
Mesajlar
1,293
Beğeniler
56
Merhaba Selamlar
Arkadaşlar wmroot olarak bir grup ticaret yapsakmı aceba ? Güzel bir ürün bulup bu ürünü ads ve sosyal medya reklamları ile satışa sunsak nasıl olur aceba aklımda devamlı yer edinen ve aralıksız ürün arayışım sürmekte aslında aklınızda bu ürün gider diyen varmıdır.

Sarjlı matkap bi grub ziyaretimde :D Cugara eşliğinde sarjlı matkabın hızlı gittiğini gördüm buna benzer ürünler bulup ticaret yapalım diyorum .

Tekli ürün satma şablonu yapıp admin panelli hemen satışa başlana bilir. Reklam ads kullanacaz

Ürün araştırması yaparken ürün aranası ve üründe reklam varmı onlarada bakmak lazım birden güçlü kelimeye girip ads zengin etmemek lazım . Bir fikirdir ben açığım


İyi çalışmalar
 
Son düzenleme:

Egemen

Hepiniz Haklısınız...
Yönetici
Katılım
3 Mar 2018
Mesajlar
2,872
Beğeniler
142
Yaş
39
Denemek lazım :D
 

kurbanlikkedi

İşçi
Platin Üye
Katılım
13 May 2019
Mesajlar
1,293
Beğeniler
56

Denemek lazım değil yapmak lazım bence biz bunalımdan geberecegiz. Ads reklamaları hazır pazar. Ben nargile tütününde iyi yol almıştım bi ürün bulup yapalım şeklimizi kazanalım kazandıralım , Yiyelim içelim :)
 

kurbanlikkedi

İşçi
Platin Üye
Katılım
13 May 2019
Mesajlar
1,293
Beğeniler
56
hiç fikir verebilecek arkadaş yokmu şaşırtıcı .

Arkadaşlar sabah akşam site kasıyoruz at gibi google amcaya çalışıyoruz. Ortak bir ürün bulup wmroot olarak satış yapılabilir zor deyil. Google ads ile minik ücretler ödeyerek ürünümüzü gerek google - gerek youtube - ve ads kullanan milyon sitede ürünümüzü tanıtabiliriz.


Örnek Yapıldı Nargile tütünü
Kadın iç çamaşırı 1 tl toptan alış fiyatı
fantezi ürünleri biraz geniş olalım hoca insanları dolandır mayacağız ticaret yapacağız emin olun çok tatlı güzel paralar kazanabilir ve bu işlemler sırasında yüzler gülecektir. Fikir verende yok arkadaş ya ads- tekli ürün satış bunları ben temin ederim özel de yaptırırız
 

ardaguler

Üye
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
80
Beğeniler
6
Hacı abi zaten esc sektöründesin yapabilecek tek reklam isi vardır oda s.e.x shop ürünleri satmak olur hem kazanırsın hemde mutlu edersin insanlari sana dua eder vatandaşlar ;)
 

devrim19851

Azimli Üye
Katılım
12 Haz 2018
Mesajlar
389
Beğeniler
24
kadın ürünleri ve cocuk ürünleri forever hocam herzaman satılır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst