xxx

Cosmo

Çalışkan Üye
Katılım
20 Eki 2018
Mesajlar
165
Beğeniler
48
Düzenlendi.
 
Son düzenleme:

Blaze

Üye
Katılım
13 Haz 2022
Mesajlar
64
Beğeniler
2
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama;


Şuan satışa sunduğun sitelere ayrıca footer/tanıtım hizmeti konunda mevcut. Ve konunda yıllandırmayı düşündüğüm siteler diye ibaren var ama şuan bu siteler satışta. Senden ücret karşılığı tanıtım yazısı veya footer alanlar ne yapacak peki ? Bu siteleri sattığın kişi eşşek değil, mevcut linkleri mutlaka kaldıracaktır. Hem etinden hem sütünden faydalanmış olacaksın kısaca, olan link/tanıtım alanlara olacak gibi. Nacizane tavsiyem ya bu konunu kaldır, yada footer/tanıtım satış konunu.

Dip Not : Ayrıca sitelerin çoğunluğu 10 günlük. Benim bildiğim 60 günü dolan domainler transfer yapılabilir sadece. Ha direk domainlerin olduğu hesabı verirsen ayrı tabiki ama ne kadar sağlıklı olur onuda bilemem ..

Footer & Tanıtım konusunda asla sıkıntı olmaz hocam. Normalde teklif usulu satılık demiştim teklif gelmediği için alıcı olur mu diye bu konuyu açtım . Aslında amacım satmak değil alıcının ya da genel olarak sitelerin değerini ölçmekti. 1.5 Senedir piyasadayım kimsenin linkini de kaldırmadım yazılarının virgülünü bile değiştirmedim fakat siz de haklısınız yazdıklarınızda. Bu konuyu kaldırıyorum. Konumda öyle fakat bu sitelerden footer satılmadığı için teklife sundum bilerek yapmak istediğim şeyi buradan sundum. Diğer 10 siteyi karıştırmadım işin içine . Uyarınız için teşekkür ederim. İşlemleri sağlıyorum .
 

Cosmo

Çalışkan Üye
Katılım
20 Eki 2018
Mesajlar
165
Beğeniler
48
@Blaze Mesajımı sildim o halde. Ilımlı yaklaşım işin teşekkürler ve iyi satışlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular

Üst